Over Perspectief

Wij staan voor duurzaamheid, kwaliteit, passie en ambitie. Wij werken uitsluitend voor klanten die deze kernwaarden delen, anders biedt dat geen perspectief!

Duurzaamheid betekent het opbouwen van een relatie met onze opdrachtgevers. We willen jouw bedrijf leren kennen, een goed beeld hebben van de cultuur, mensen, ambities en carrièreperspectieven voor onze kandidaten. Zoek je een bureau dat morgen 10 cv’s kan voorstellen voor de vacatures, of wil je de goedkoopste, zoek verder, hierin kunnen we jullie niet helpen.

DUURZAAMHEID - KWALITEIT - PASSIE - AMBITIE

Kwaliteit leveren is een mooi containerbegrip, maar wat betekent dit? Voor ons is kwaliteit een goede inhoudelijke screening van de kandidaten. Ze worden aan een technisch assessment onderworpen en maken een persoonlijkheidstest. Daarnaast houden we een face to face interview met de kandidaten om te kijken wat het beste aansluit bij de wensen en ambities. Op basis van deze grondige analyse kijken we bij welke organisatie de kandidaat zou matchen. Dat betekent dat we iemand niet bij tig bedrijven tegelijk gaan voorstellen, in overleg met de kandidaat kijken we naar wat hij wel en niet wil.

Passie en Ambitie moet je hebben voor je vak, ons vak, recruitment binnen de Java en .NET technologie is onze passie, hier zijn we goed in en willen we iedere dag beter in worden. Onze ambitie is om mensen het maximale uit hun carrière te laten halen. Een goed gesprek, goede scores in de testen en een duidelijk advies als iemand een vervolg stap maakt. Dan iemand weer spreken op onze knowledge seminars om te horen dat ze zo blij zijn met de stap die ze gemaakt hebben, dat is Perspectief!

FUN

Inhoud, ontwikkeling en leuke collega's maken een super werkomgeving waar ook veel ruimte is voor plezier!

Maandelijks hebben we uitdagende kennisdelings sessies “pizza sessies” noemen we die. Iedere keer hebben we een specialist die jullie bijpraat over de relevante ontwikkeling in het vakgebied.

Daarnaast hebben we ieder jaar een kick-ass week in Barcelona, op het strand met elkaar coden en nieuwe technieken en tools ontdekken.

WIE BEN JIJ?

Heb je een afgeronde IT bachelor en/of master en heb je een passie voor Java? Heb jij de ambitie om een echte Java specialist te worden?

Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut nec hinc dolor possim. Mei ludus efficiendi ei. Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut nec hinc dolor possim. Ea mei nostrum imperdiet deterruisset, mei ludus efficiendi ei. Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim.

Wil jij meer weten over jouw mogelijkheden binnen dit uitdagende traineeship, neem dan contact op met Robert Tinga via 06-21862066 of via robert.tinga@ambitious.nu

MEER PERSPECTIEF?
MAAK EEN AFSPRAAK!