Wat is jouw Perspectief?

Onze ambitie is om jou leuk werk te laten doen! Om jouw persoonlijkheid en jouw skills te matchen aan de wensen van onze opdrachtgevers.

Het gaat in essentie om 3 dingen: inhoudelijk leuk werk, ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en leuke collega’s. Natuurlijk spelen ook andere factoren mee, maar deze drie geven jou de glimlach als je naar je werk gaat en het voldane gevoel als je weer naar huis rijdt.

Hoe doen we dat?

Wij spreken iedereen face to face en we gaan niet met jouw cv lopen leuren. Werk is er genoeg, maar leuk werk wat bij jou past, daar gaat het om! We investeren tijd en aandacht aan jou, gaan niet voor de quick win maar proberen in korte tijd een duurzame relatie met jou op te bouwen.

Testen

Je maakt een persoonlijkheidstest die inzicht geeft in jouw competenties en softskills. Past dit bij de cultuur van een bedrijf? Wij adviseren je hierover. Daarnaast ga je een inhoudelijke test doen. Is jouw kennis up to date, zit er een gap, moet je zelf nog wat stappen maken om voor een bepaalde stap klaar te zijn?

Advies

Uiteindelijk voer jij natuurlijk zelf de regie over de vervolgstap. Wij proberen jou zo goed mogelijk te helpen, voor te bereiden op gesprekken en met je mee te denken over wat voor jou de ideale volgende stap gaat zijn.

Netwerk

Mochten we jou niet direct kunnen helpen, dan kunnen we afspreken om een alert voor jou uit te zetten. Daarnaast kom je automatisch in aanmerking voor de speciale seminars die wij verzorgen. Goeroes uit de markt die we naar ons toe brengen en waar jij als special guest mag aanschuiven voor een goed gesprek en extra inspiratie!